تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 دسامبر 2025 - 16:20
کد خبر : 655

تعویض ۱۰ هزار کنتور فرسوده برای جلوگیری از هدررفت آب در همدان

تعویض ۱۰ هزار کنتور فرسوده برای جلوگیری از هدررفت آب در همدان
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان از تعویض ۱۰ هزار و ۵۳۶ کنترل فرسوده و معیوب آب در از ابتدای سال خبر داد و گفت: ۶ هزار و ۵۹۳ کنتور فرسوده در حوزه شهری و ۳ هزار و ۹۴۳ کنترل فرسوده نیز در حوزه روستایی استان تعویض شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان؛ فرهاد بختیاری‌فر اظهار کرد: در ۹ ماهه سال جاری، بیش از ۱۰ هزار کنتور فرسوده آب در سطح استان همدان تعویض شده است؛ اقدامی که نقش مهمی در افزایش دقت اندازه‌گیری مصرف، کاهش هدررفت آب و مدیریت بهینه شبکه توزیع دارد.

بختیاری‌فر تصریح کرد: تعویض کنتورهای فرسوده از جمله برنامه‌های اولویت‌دار شرکت آب و فاضلاب استان همدان به شمار می‌رود، چراکه کنتورهای قدیمی به‌دلیل استهلاک، رسوب‌گرفتگی و کاهش دقت، قادر به ثبت صحیح میزان مصرف نیستند و این موضوع می‌تواند هم به نارضایتی مشترکان و هم به افزایش آب بدون درآمد منجر شود.

وی ادامه داد: با نصب کنتورهای جدید و استاندارد، امکان محاسبه دقیق مصرف واقعی مشترکان فراهم شده و گام مؤثری در جهت عدالت در دریافت هزینه آب‌بها برداشته می‌شود. همچنین این اقدام به شناسایی سریع‌تر نشتی‌ها و مصرف‌های غیرمتعارف کمک کرده و در نهایت منجر به کاهش تلفات آب و صیانت از منابع آبی می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در پایان خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان همدان با توجه به محدودیت منابع آبی و لزوم مدیریت مصرف، تعویض کنتورهای فرسوده را یکی از ابزارهای مهم در کنترل مصرف، افزایش بهره‌وری و ارتقای خدمات‌رسانی به شهروندان می‌داند و این روند در ماه‌های آینده نیز با جدیت ادامه دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.