تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 فوریه 2026 - 14:49
کد خبر : 810

انعقاد قرارداد کارور گاز با ۶ شرکت در همدان

انعقاد قرارداد کارور گاز با ۶ شرکت در همدان
سخنگوی شرکت گاز استان همدان از انعقاد قرارداد کارور با ۶ شرکت‌ در استان خبر داد و گفت: این مجموعه‌ها با عنوان اپراتورهای انرژی در بخش خصوصی در بهینه‌سازی مصرف و افزایش بهره‌وری فعالیت می‌کنند.
به گزارش پایگاه خبری خبرمغرب؛ سعید احمدی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در سالن جلسات شرکت گاز با اشاره به عرضه گاز ایمن و مستمر به مشترکان اظهار کرد: ۱۹ میلیون نفرساعت گازرسانی بدون حادثه به مشترکان داشتیم ضمن اینکه در بخش تجاری و خانگی یک مورد قطعی نداشتیم.
وی با بیان اینکه در سایر حوزه‌ها اگر ناترازی گاز بوده سوخت دوم تحویل داده شده است افزود: امسال ۲۰ هزار مشترک گاز به تعداد مشترکان استان اضافه شده است.
سخنگوی شرکت گاز استان همدان با بیان اینکه امسال ۱۵ میلیون و ۴۵۱ متر مکعب مصرف گاز داشتیم گفت: سال گذشته میزان مصرف ۱۶ میلیون و ۲۶۴ متر مکعب بوده است.
وی ادامه داد: شرکت گاز استان با هدف توزیع عادلانه انرژی و مدیریت مصرف گاز روزانه نسبت به پایش واحدهای اداری و تجاری اقدام می‌کند و بر رعایت دمای رفاه ۲۰ درجه تاکید دارد.
احمدی با تاکید بر لزوم فرهنگسازی نسبت به استفاده از لباس مناسب فصل به ویژه در منازل تصریح کرد: از آن جا که انرژی متعلق به آیندگان است باید نسبت به مصرف بهینه اقدام شود.
وی هوشمندسازی موتورخانه‌های ادارات را یکی از رویکردهای شرکت در راستای مدیریت مصرف دانست و افزود: با این اقدام موتورخانه‌ها در روزهای تعطیل اتوماتیک خاموش می‌شوند.
سخنگوی شرکت گاز استان همدان با اشاره به ایده شرکت‌های کارور (اپراتورهای انرژی) برای ایجاد مشارکت بخش خصوصی در زنجیره فعالیت‌های شرکت گاز عنوان کرد: هدف اصلی از تشکیل این شرکت‌ها بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری است.
وی از انعقاد تفاهمنامه با ۶ شرکت در حوزه اجرای ایده شرکت‌های کارور در استان خبر داد و عنوان کرد: مقدمات اولیه در این بخش انجام شده و کار با قوت ادامه دارد.
مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان همدان نیز با اشاره به انجام ۷ هزار و ۴۰ مورد پایش مصرف بهینه گاز در بخش تجاری و خانگی عنوان کرد: در این راستا بعد از ارائه تذکر و اخطار ۴۳۱ مورد قطع گاز داشتیم.
حمیدرضا شهبازی با بیان اینکه در حوزه بهینه‌سازی موتورخانه‌ها بیش از ۶۰ درصد کار انجام شده است بیان کرد: ارائه خدمت در این بخش رایگان بوده و با هدف مصرف بهینه گاز ۱۲۴ میلیارد تومان برای بهینه‌سازی موتورخانه‌ها هزینه شده است.
وی از پلمب گرماتابش‌های غیر مجاز واحدهای تجاری خبر داد و گفت: این اقدام با هدف اولویت‌بندی مصارف ایمن و خانگی گاز و جلوگیری از هدررفت انرژی در شرایط پیک مصرف انجام شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.