تبلیغ صفحه خبر
تاریخ انتشار : شنبه 30 می 2026 - 11:48
کد خبر : 1019

سد خرمرود امسال آبگیری می‌شود

سد خرمرود امسال آبگیری می‌شود
مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای همدان با اشاره به ایجاد اختلال در تامین قطعات حساس و تجهیزات هیدرومکانیکال سد خرمرود به واسطه محدودیت‌های مالی گفت: در تلاش هستیم با وجود محدودیت‌ها، امسال سد را به مرحله آبگیری برسانیم.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای همدان در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری خبرمغرب در تویسرکان در خصوص علل طولانی شدن پروژه سد خرم‌رود اظهار کرد: علیرغم تمام چالش‌ها، پروژه در حال حاضر با پیشرفت فیزیکی ۹۱ درصدی در مراحل پایانی و سرنوشت‌ساز خود قرار دارد.
رضا اخلاصمند گفت: اگرچه طبق برنامه اولیه انتظار می‌رفت این طرح زودتر به بهره‌برداری برسد، اما عوامل متعددی که خارج از اراده تیم اجرایی بوده، موجب تغییر در زمان‌بندی شده است.
وی با اشاره به برخی از این عوامل مهمترین آن را چالش‌های کلان اقتصادی و اعتباری عنوان کرد و افزود: عدم تخصیص به موقع و کامل منابع مالی مورد نیاز که مشکلی فراگیر در مسیر اکثر پروژه‌های عمرانی کشور است، اصلی‌ترین عامل در کند شدن روند اجرایی پروژه بوده است.
مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای همدان تورم و نوسانات ارزی را چالش بعدی دانست و گفت: شرایط اقتصادی سالیان اخیر و نرخ تورم، موجب افزایش چشمگیر هزینه‌های اجرای طرح نسبت به برآوردهای اولیه شد که این موضوع توازن مالی پروژه را با دشواری مواجه ساخت.
وی ادامه داد: شرایط خاص منطقه و دوران جنگ نیز علاوه بر تاثیر بر ثبات قیمت‌ها، در تامین قطعات حساس و تجهیزات هیدرومکانیکال سد اختلال ایجاد کرده که درصدد رفع مشکل هستیم.

اخلاصمند تاکید کرد: مدیریت پروژه و تمام عوامل اجرایی با تمام توان در تلاش هستند تا با وجود محدودیت‌های اعتباری و موانع، در سال جاری پروژه را به مرحله حساس آبگیری برسانند. وی گفت: امیدواریم با تخصیص اعتبارات باقی‌مانده، این طرح حیاتی هرچه سریع‌تر در خدمت مردم عزیز منطقه قرار گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.